Marcel Ciolacu a anunțat că PSD-ul va depune o moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîţu:Vom încerca să strângem cât mai multe semnături. Ar fi o premieră în politica românească, după şase luni de la alegeri, să pice un guvern. De obicei pică la sfârşitul mandatului, dar începe să se creeze o masă critică. De la fiecare moţiune simplă depusă pe fiecare ministru, se strâng mai multe voturi, când vine votul final”, a afirmat liderul social-democrat, la Prima TV.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat dacă ia în calcul o eventuală guvernare PSD-AUR: „Dacă ne-am fi dorit acest lucru, am fi putut să forţăm. Majoritatea este una fragilă în Parlament, stă în 10-20 de voturi. Minorităţile sunt 17 voturi. Dacă ne-am fi dorit de la început, am fi făcut anumite demersuri, să încercăm crearea acestei majorităţi. Nu am încercat acest lucru”.

Ciolacu a afirmat că are în vedere înființarea unui nou partid cu partenerii de coaliție: „Eu mi-aş dori să ajungem la putere după ce negociem cu viitorii parteneri un program de guvernare şi priorităţile în care trebuie să se încadreze România şi un Guvern normal”, a precizat preşedintele PSD care a adăugat că nu exclude varianta alegerilor anticipate.

sursă: digi24.ro

sursă foto: adevărul.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.