Miercuri, Șoșoacă a protestat în fața sediului DIICOT București. Senatorul AUR se simte amenințat după ce a depus plângeri penale împotriva autorităților.

Este un manifest împotriva tuturor presiunilor exercitate împotriva colegei noastre Iulia Medeleanu. Solicităm dreptate, solicităm justiție, solicităm adevăr. Solicit DIICOT București să nu cedeze presiunilor politice. Iulia Medeleanu este supusă celor mai crunte presiuni în justiție.

Cred că ăștia nu știu ce-i așteaptă! Dragii mei, avem deja poliție politică. La acest moment, colega mea, Iulia Medeleanu, are percheziție la cabinet, la Iași, vezi-doamne, evaziune fiscală. Evident, rezultat al faptului că ne-am permis să depunem plângere penală împotriva Guvernului României și a unor miniștri. S-a declanșat jihadul împotriva ei. Ea, împreună cu mine și colegul Căncescu și cu Partidul Neamul Românesc am formulat plângere penală împotriva lui Orban, Arafat, Tătaru Cercel, Rafila și compania. I s-au ridicat toate actele de la înființare până acum.” a spus Diana Șoșoacă.

Senatorul AUR a mai menționat că: „Pe mine m-a interesat să vină televiziunile, să facem protest”.

A urmat o ceartă între Șoșoacă și jandarmi din cauza nepurtării măștii,  susținând că ea și soțul ei au adeverință medicală care îi scutește de la purtatul acesteia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.