Pentru iubitorii de artă și cultură, începutul lunii aprilie aduce o oportunitate unică de a participa la un spectacol cultural de excepție. Festivalul Artei și Creației Studențești, Gaudeamus, își continuă seria de evenimente cu un nou program special, ce va avea loc pe data de 6 aprilie, la Casa de Cultură a Studenților din Iași, Sala Gaudeamus, începând cu ora 19:00.

Organizat de Alianța formată din Asociația E-Team Psychology și Liga Studenților de la Geografie și Geologie, acest spectacol cu tema „Înconjurul lumii în 80 de minute” va aduce în prim-plan 10 momente artistice, incluzând dansuri, cor, satiră și multe alte momente de umor. Un eveniment de neratat, care reprezintă un prilej excelent pentru a petrece o seară în compania prietenilor și pentru a vă bucura de talentele artistice ale studenților.

Liga Studenților de la Geografie și Geologie este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, care susține și promovează interesele socio-profesionale ale studenților din Facultatea de Geografie și Geologie Iași și din alte instituții academice. De asemenea, asociația are ca obiectiv consolidarea relațiilor cu mediile universitare și de cercetare științifică din țară și străinătate.

Asociația E-Team Psychology își propune să acopere nevoile de dezvoltare personală și profesională ale studenților la Psihologie și Științe ale Educației, atât din Iași, cât și din alte orașe. Prin construirea și validarea de probe psihologice, organizarea de evenimente științifice și susținerea de traininguri educaționale pentru copii, asociația își dorește să contribuie la dezvoltarea și îmbunătățirea calității vieții studenților.

Alianța formată din Asociația E-Team Psychology și Liga Studenților de la Geografie și Geologie vă așteaptă cu brațele deschise la cel mai așteptat eveniment cultural al primăverii!

Biletele pentru spectacolul „Înconjurul lumii în 80 de minute” vor fi disponibile la intrare și nu vor costa absolut nimic. Festivalul dorește să ofere acces la artă și cultură tuturor celor interesați, astfel încât publicul să poată savura o seară magică alături de talentele artistice ale studenților. 

Pentru mai multe informații despre acest eveniment, puteți contacta organizatorii prin intermediul paginii de Facebook a evenimentului: (1) Gaudeamus – Înconjurul lumii în 80 de minute | Facebook

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.