Inspire organizează în perioada 28 februarie – 29 martie, între orele 10:00-18:00, o nouă ediție a eveninentului BuzzCamp. Proiectul este dedicat dezvoltării personale, recrutării specializate și orientării în carieră pentru studenți, masteranzi și absolvenți. Este cel mai longeviv eveniment din România în acest domeniu și a atras în ultimii ani peste 50 companii de top din România și mai mult de 30.000 de participanți.

Din 2008, BuzzCamp se desfășoară în 11 orașe, respectiv: București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Sibiu, Craiova, Constanța, Baia Mare, Alba Iulia și Arad.

BuzzCamp revine în 2023 cu ediția numărul 29 și, ca în fiecare an, se bucură de sprijinul celor mai mari centre universitare din orașele în care este prezent și de implicarea a peste 50 de organizații studențești și universități de prestigiu. 

Startul ediției din 2023 va avea loc în Iași, București, Brașov, Sibiu și Arad. 

Datele și locațiile pentru fiecare eveniment:

Iași – 28 februarie – Hotel Unirea
București – 9 martie – Hotel Capitol
Sibiu – 22 martie – Hotel MyContinental
Brașov – 16 martie – Hotel Ambient
Arad -29 martie – Hotel Continental Forum

Printre invitații speciali care vor fi prezenți la eveniment se numără reprezentanți de la companii de renume din domeniile de interes ale studenților și tinerilor profesioniști:
TELUS International, ECDL România, KPMG România, Allianz Partners, E.ON, camLine România, Preh România sunt doar câteva dintre companiile prezente la eveniment.

Dintre invitații speciali de anul acesta, îi menționăm pe – Florin Hulea (Talent Acquisition Manager @TELUS International Romania), Raisa Dobrin (Senior Recruiter & Employer Branding Specialist @KPMG Romania), Irinuca Văduvă (General Manager @ECDL Romania), și Bianca Mirciov (Operations Manager @Allianz Partners).

Oportunități pentru studenți, masteranzi și absolvenți 

Studenții, masteranzii și absolvenții vor avea ocazia de a participa la workshop-uri și sesiuni de discuții cu oameni de succes, care vor aborda subiecte precum: procesul de recrutare și selecție, exigențe și așteptări, alegerea unui job potrivit valorilor, evaluarea performanțelor în timpul unui job și reușitele de dezvoltare socio-profesionale.

Evenimentul BuzzCamp este o oportunitate unică pentru ca tinerii noștri să-și dezvolte  abilitățile profesionale, să-și extindă rețeaua de contacte și să-și găsească oportunități de angajare în companii de top din România.

Totodată, studenții pot afla informații cu privire la stagiile de practică în cadrul companiilor menționate.

Unde te poți înscrie?
Te poți înscrie accesând următorul link: BUZZCamp inscriere.

Vino să-ți transformi viitorul într-unul de succes și profită la maxim de evenimentul dedicat ție: BuzzCamp!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.