Iosif Koszeghi
Iosif Koszeghi

Pe 13 decembrie s-a stins din viață cunoscutul medic chirurg Iosif Koszeghi, la un spital din Cluj-Napoca.

Iosif Koszgehi s-a născut pe data de 30 octombrie, Oradea, județul Bihor. A fost medic chirurg în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț, dat și președinte al Colegiului Medicilor Neamț.

Viața sa de medic a început în anul 1974, la Dispensarul Războieni, apoi a urmat rezidențiatul la București. S-a reîntors în județul Neamț, Spitalul Bicaz, după trei ani.

Medicul chirurg Iosif Koszeghi a primit medalia de aur, anul trecut, pentru un preparat medical, în cadrul „EUROINVENTUL” organizat la Iași.

Colegiul Medicilor din România declară că: „CMR își exprimă întreaga compasiune și părere de rău cu privire la moartea medicului Iosif Koszeghi, survenită în urma infecției cu SARS-COV-2. Medicul chirurg Iosif Koszeghi, președinte al Colegiului Medicilor din județul Neamț, a pierdut lupta cu noul coronavirus, după ce, se pare că, a contactat virusul la locul său de muncă, în Spitalul Județean Piatra Neamț. Dr. Iosif Koszeghi a fost un medic dedicat, acesta participând efectiv în seara tragediei ce a avut loc în secția ATI COVID a Spitalului Județean Piatra Neamț, implicându-se cu toate riscurile în ajutorarea celor răniți și în acțiunile imediat de după stingerea incendiului”, conform știri-neamț.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.