Un bărbat din Botoșani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de soţia sa. Soțul i-a reproşat că nu ştie să facă sarmale. Femeia a fost internată la Psihiatrie, unde urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice.

Cearta dintre cei doi soţi a izbucnit în Sâmbăta Patimilor. Femeia, în vârstă de 55 de ani, din Albeşti, județul Botoșani, le-a spus cadrelor medicale că bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, i-ar fi reproşat că nu ştie să învelească sarmalele.

„Pacientul a suferit o plagă profundă, nepenetrantă, adică nu au fost atinse organe vitale, la nivelul peretelui abdominal stâng. Declarativ într-o bucată de tablă, dar anii de experienţă indicau mai degrabă o plagă înjunghiată. Profunzimea şi mecanismul de producere indicau asta”, a precizat medicul primar chirurg Iulian Preda, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani.

Oamenii legii au stabilit că femeia şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit, aceasta recunoscându-şi fapta în cele din urmă. „Cu toate acestea, trecutul celor doi soţi arată că femeia a ajuns de mai multe ori la spital în ultimii nouă ani, ca urmare a unor agresiuni fizice chiar din partea soțului”, conform stiridiaspora.ro. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.