Un elev a fost rănit grav la o școală din comuna Pipirig. Conform Poliției Neamț, băiatul, în vârstă de 12 ani, a fost victima unor colegi de clasă, care l-au aruncat de mai multe ori în sus. La un moment dat nu l-au mai putut prinde și copilul s-a lovit de pardoseala sălii de clasă. A suferit un traumatism cranio cerebral grav.

„Un coleg trebuia să aducă instrumentele pentru matematică, de la clasa a VIII-a. S-au dus trei colegi, i-au aruncat pe sus, dar pe el nu l-au mai prins. I-a fost rău, a leșinat, îi curgea sânge din ureche și a fost dus la dispensar. Au venit și polițiștii”, a spus un băiat care este  în aceeași clasă cu copilul accidentat.

Polțiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Elevul a fost preluat de o ambulanță, apoi transferat cu un elicopter SMURD, de la Târgu Neamț la un spital din Iași, conform tvmneamt.ro.

11.03.2021, ora 14:51, Pipirig – Tg. Neamţ, pacient sex masculin, 12 ani, diagnostic: TCC cu PC, otoragie; pacientul a fost preluat un echipaj cu asistent medical şi transportat la CPU a Sp. Orăşenesc Tg. Neamţ; pacientul a fost preluat de un elicopter în vederea efectuării transferului interclinic la Sp. „Sf. Maria” Iaşi, transmite SAJ Neamt.

Prof. Mihai Obreja, șeful Inspectoratului Școlar Județean Neamț a declarat că luni se va deplasa personal la liceul din Pipirig„Am informat și ministerul despre cele petrecute ieri la liceul din Pipirig, doamna director verifică ce s-a întâmplat exact și ce reguli s-au încălcat. A fost o joacă nesăbuită între colegi, în timpul pauzei de la ora 13.00, băiatul a intrat și el în joc, cu cei de a VIII-a l-ar fi ridicat în sus și i-au dat drumul, iar în cădere s-a lovit la cap. Știu că era conștient când a fost transferat la Iași. Școala face o analiză în legătură cu cele petrecute, iar luni voi fi și eu prezent în această școală. Niște măsuri cu siguranță se vor lua!”.

foto: mesagerulneamt.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.