Simularea se apropie cu pași repezi și sigur ai avea nevoie de sfaturi pentru o notă cât mai mare (ca pentru motivație 😎). Așadar, ți-am pregătit top 10 cele mai tari PERLE de la Examenul de Bacalaureat din ultimii ani, cu speranța că tu nu vei proceda la fel.

  1. 😮 „În ciuda mucegaiului din volum și din titlul primei poezii, Arghezi scrie mereu versuri pe pereți, să nu uite că este poet. Așezat într-un colț de celulă, poetul zgârie pereții cu versuri, când cu unghia de înger, când cu unghia de diavol, când a obosit”.
  2. 😮 „Poetul nu lovește Coloana de Minuni al lumii că e om bun și are milă de ele”.
  3. 😮 „Testamentul se face când mori, dar cu puțin timp înainte”. (copilul cam are dreptate)
  4. 😮 „Perspectiva narativă nu e prea bună, în sensul că eu n-o știu”.
  5. 😮 „Dacă nu era Mihai Viteazu să facă el România cu mânuţele lui cum l-a tăiat capu, şi bine la tăiat, nu aveau ăştia ce să fure azi. Eu il iubesc pe Radu Mazare, pentru ca e baiat de viata si e foarte bun în politică. A dus fetele la vot in costum de baie si face Invierea pe plaja. L-am prins odata in club ametit si a dat noroc cu mine, nu s-a jenat”.
  6. 😮 „Otilia Mărculescu din comedia „Enigma Otiliei” era panaramă că a plecat cu Tipătescu şi apoi cu Conu Leonida”.
  7. 😮 „Un model te reprezintă. Gigi Becali vorbește pe înțelesul meu, pricep. Patapievici are fraze încâlcite, musai am nevoie de dicționar ca să pricep ce vrea sa spună”.
  8. 😮 „Baltagul e un fel de topor cu care babele își căutau soții prin padure”.
  9. 😮Eminescu a fost poet doar cât a trăit. În rest, nu știu ce meserie avea”.
  10. 😮 Pentru o compunere de cel puțin o pagină, un tânăr a scris „Calul intră în pădure… tăgădăm, tăgădăm, tăgădăm, tăgădăm…”. Compunerea s-a finalizat astfel: „… calul iese din pădure”.
surse: antena1.ro, www.realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.