Doi tineri ce formau un cuplu au fost găsiți morți, vineri spre sâmbătă, într-o vilă dintr-un cartier rezidențial din Iași.

În această dimineață, într-un imobil din municipiul Iași, au fost găsite decedate, în condiții suspecte, două persoane, respectiv o femeie și un bărbat.  

Bărbatul era cetățean marocan, iar, în după-amiaza de 10 decembrie, ar fi fost sesizat faptul că acesta trebuia să ajungă în Belgia în cursul zilei, aspect ce nu s-a întâmplat.

Cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, împreună cu polițiști Serviciului de Investigații Criminale”,a transmis IPJ Iași.

Cei doi au avut parte de o moarte violentă: mai întâi au fost uciși, apoi trupurile tinerilor au fost incendiate.

„Au fost găsiţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Au leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc. Cadavrele aparţin unor tineri, el în vârstă de aproximativ 24 de ani, ea de aproximativ 21 de ani. S-ar părea că el este din Maroc. Se presupune identitatea victimelor, însă aceasta trebuie confirmată de rudele acestora. Ancheta e în curs de desfăşurare”, a declarat pentru AGERPRES prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

Mai mulți suspecți au fost ridicați din căminul   T7 și T17, din campusul studențesc „Tudor Vladimirescu din Iași.

Tinerii ar fi studenţi la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, susţin surse din rândul anchetatorilor.

Surse ale Antena 3 spun că iau în calcul 3 scenarii: dublă sinucidere, crimă și sinucidere, sau omor.

sursă/sursă foto: ziaruldeiasi.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.