„Noaptea Cărților Deschise: Sărbătorește lectura!” este cel mai așteptat eveniment de încurajare a lecturii din România, având loc mâine, 23 aprilie.

 

Editura Litera a dat startul unei noi ediții și a pregătit pentru această zi dedicată iubitorilor de lectură reduceri la cărți deosebite, mega kit literar cadou la orice comandă pe litera.ro, evenimente online gratis, totul timp de 24 de ore de Ziua Internațională a Cărții, exclusiv pe litera.ro!

„De dimineață, de la ora 7.00, site-ul litera.ro va fi deschis cu o pleiadă de surprize literare: reduceri la cărți, titluri pe care le ai în wishlist, cărți pe care vrei să le faci cadou, cărți pentru copii și nepoți – viitori mari cititori.

Reducerile vin la pachet cu un 𝒎𝒆𝒈𝒂 𝒌𝒊𝒕 𝒍𝒊𝒕𝒆𝒓𝒂𝒓, cel mai tare cadou pe care îl poți primi: bestsellerul – noutate <<Apă proaspătă pentru flori>> de Valerie Perrin + insignă de super cititor în comunitatea Noaptea Cărților Deschise + set de patru semne de carte minunat ilustrate. Ilustrația din acest an este realizată de Mura.
 
Valoarea kit-ului este de 69.90 lei, cadou la comandă de orice valoare pe site-ul litera.ro, doar la Noaptea Cărților Deschise.
Dă vestea mai departe prietenilor cititori!”, au anunțat organizatorii pe pagina evenimentului.
📚Eveniment organizat de Editura Litera
🚚Proiect susținut de FAN Courier.
Pentru a te înscrie la eveniment și pentru a citi mai multe detalii, click aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.