Attack on Titan: Ultimul sezon

Genul: Seinen, Acțiune, Groază;
Premieră: între decembrie 2020 si iarna lui 2021

Din 2013, anime-ul Attack of the Titans a lăsat spectatorii fără suflare, cu scenele sale de acțiune incredibile și o grafică pentru a face ca orice adult să se uite cu uimire. Și, în sfârșit, a sosit timpul să verificăm concluzia mult așteptată a poveștii, care trebuie să răspundă mai multor mistere care au însoțit această serie complexă în timpul respectiv.

Intriga principală urmărește oamenii care încearcă să supraviețuiască titanilor, creaturi uriașe cu forme umanoide care distrug și măcelăresc diferite sate. Toate acestea au loc într-un loc înconjurat de ziduri. După ce și-a pierdut mama, care a fost mâncat de unul dintre titani, tânărul Eren se dedică să se alăture armatei pentru a lupta împotriva adversarilor. În acest fel, el și alți cadeți vor căuta să afle adevărul din spatele creaturilor, motivele construirii zidurilor și multe alte secrete politice și personale pe care nu și le-ar fi putut imagina niciodată. Cu siguranță un anime care a făcut istorie.

Given

Genul: BL, Romantism, Dramă;
Premieră: 2019 (sezonul 1) și 2020 (sezonul 2);

Un anime scurt, cu romantism, cu o poveste pe care spectatorul o susține, personaje complexe și multă muzică.

Given se împarte în două arcuri principale. Primul îl însoțește pe Ritsuka și Mafuyu, care se cunosc la școală. Ritsuka face parte dintr-o trupă de rock. Mafuyu visează să învețe să cânte la chitară. Cei doi abordează prin muzică și învață mai multe despre trecutul celuilalt, iar cel al lui Mafuyu are traume mari.

Al doilea arc îi însoțește pe studenții universitari Akihiko și Haruki, care fac parte, de asemenea, din formația Ritsuka. În timp ce cele două perechi încearcă să rezolve problemele personale și să descopere un sentiment neașteptat, trupa se pregătește pentru prima lor performanță. Al doilea și mult așteptatul sezon anime este un film de 50 de minute, în timp ce primul are 11 episoade.

Black clover

Genul: Literatură de aventuri, Fantezie mar;

Asta și Yuno au fost abandonați la aceeași biserică în aceeași zi. Crescute împreună ca copii, au ajuns să cunoască „Regele Vrăjitor” – un titlu acordat celui mai puternic mag din regat – și au promis că vor concura unul împotriva celuilalt pentru poziția următorului Rege Vrăjitor. Cu toate acestea, pe măsură ce au crescut, diferența puternică dintre ei a devenit evidentă. În timp ce Yuno este capabil să exercite magia cu o putere și un control uimitor, Asta nu poate folosi deloc magia și încearcă cu disperare să-și trezească puterile antrenându-se fizic.

Când ajung la vârsta de 15 ani, lui Yuno i se oferă un Grimoire spectaculos cu un trifoi cu patru foi, în timp ce Asta nu primește nimic. Cu toate acestea, la scurt timp după aceea, Yuno este atacat de o persoană numită Lebuty, al cărei scop principal este să obțină Grimoire-ul lui Yuno. Asta încearcă să se lupte cu Lebuty, dar este depășit. Deși fără speranță și în pragul înfrângerii, el găsește puterea de a continua atunci când aude vocea lui Yuno. Dezlănțuindu-și emoțiile interioare într-o furie, Asta primește un trifoi cu cinci frunze Grimoire, un „Trifoi negru” care îi dă suficientă putere pentru a-l învinge pe Lebuty. Câteva zile mai târziu, cei doi prieteni pleacă în lume, ambii căutând același scop – de a deveni Regele Vrăjitor!

Cells at Work! Code Black

Gen: Shonen, Comedie, Aventură și Science Fiction;
Premiere: ianuarie 2021;

Mult așteptatul spinoff al anime-ului Cell at Work! ( Hataraku Saibou ) a sosit în sfârșit, deja la începutul anului 2021. La fel ca în anime-ul original, vom însoți din nou o aventură în corpul uman, în care protagoniștii sunt celule antropomorfe, cum ar fi celulele albe și roșii din sânge.

Noile capitole ale acestui univers care a cucerit atât de mult fanii ajung la doi ani după debutul Cell at Work!, motiv pentru care este printre cele mai așteptate anime ale anului.

Dr. Stone 2

GenUL: Shonen, Aventură, Post apocaliptic, Science Fiction;
Premieră: ianuarie 2021;

Așteptat foarte mult, al doilea sezon al lui Dr. Stone este deja printre noi! Intriga acestui anime urmează o lume post-apocaliptică în care omenirea a fost pietrificată misterios. În anul 5738, tânărul Taiju reușește să se elibereze de pietrificare, fiind unul dintre puținii care și-a menținut conștiința umană, precum și prietenul său Senku. Împreună, cei doi dezvoltă o substanță care corodează stratul de piatră și poate reinvia pe toată lumea. Cu toate acestea, există cei care vor să-i reînvie doar pe cei cu inima bună și să-i omoare pe ceilalți, ceea ce se va scufunda în această nouă societate care se formează. Al doilea sezon adaptează saga Stone Wars, aducând din nou conflictul dintre Tsukasa și Satul Științific. Printre cele mai așteptate scene se numără confruntarea dintre Senku și Tsukasa și revelația unui ticălos neașteptat.

 

Surse foto: https://myanimelist.net/, https://www.netflix.com, https://anime-kage.net, s://www.youtube.com/watch?v=fkAL_LeCsZs

Autor: Iasmine Butacu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.