„Într-un final vom câștiga, iar America va fi mai mare și mai puternică decât oricând”, a spus fostul președinte american Donald Trump la CPAC (Conservative Political Action Conference), reuniunea anuală a activiștilor și oficialilor aleși republicani din SUA.

Este prima apariție a fostului președinte în public după plecarea de la Casa Albă, acesta nemaiputând să acceseze contul de Twitter.

„Sunt în fața voastră astăzi pentru a declara că această călătorie incredibilă pe care am început-o împreună acum patru ani este departe de a se fi încheiat. Ne-am adunat aici pentru a vorbi despre viitor – viitorul mișcării noastre, viitorul partidului nostru și viitorul țării noastre iubite.

Într-un final, vom câștiga. Am câștigat deja mult. Suntem într-o luptă pentru America, instituțiile și cele mai dragi principii americane. Nu contează cât vor încerca să ne oprească, nu vor reuși. America va fi mai mare și mai puternică decât oricând”, a spus Trump.

Acesta a precizat că nu intenționează să iasă din Partidul Republican sau să-și creeze un nou partid: „Nu voi lansa un nou partid. E fake news. Partidul Republican este unit. Singura divizare este între o mână de politicieni din Washington DC și toți ceilalți oameni din țară”, a spus el.

Trump îi acuză pe democrați că au transformat sloganul „America first” în „America lost”:

  • „Îi cer lui Joe Biden să deschidă școlile și să le deschidă acum”, a insistat Trump.Biden a eșuat în prima sa datorie, aceea de a aplica legile”, a spus Trump, adăugând că actualul președinte va pierde alegerile peste 4 ani.
  • „Deja au pierdut Casa Albă”, a glumit el la adresa democraților.

Donald Trump l-a acuzat pe Joe Biden că a „vândut viitorul copiilor” americani: „Îi cer lui Joe Biden să deschidă școlile și să le deschidă acum”, a insistat Trump.

sursă: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.