Reținuți pentru TRAFIC DE DROGURI de MARE RISC! Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, alături de procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi, au efectuat două percheziţii la locuinţele a două persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. Au intervenit și jandarmii.

„Ieri, 13 ianuarie, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii traficului de droguri de risc şi de mare risc, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi, au efectuat două percheziţii domiciliare, în municipiul Iaşi, la locuinţele a două persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate droguri de risc (cannabis), droguri de mare risc (MDMA), bani susceptibili proveniți din traficul de droguri de mare risc şi alte bunuri care ar avea legătură cu activitatea infracţională.

De asemenea, cele două persoane au fost conduse la audieri, iar, faţă de acestea, procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi au dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând ca, astăzi,  să fie prezentate Tribunalului Iaşi, cu propunere de luarea unor măsuri preventive”.

Nu este disponibilă nicio descriere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.