Un polițist din Baia Mare a fost bătut violent de patru indivizi, de față cu soția lui. Bărbații i-au blocat autoturismul, unul dintre ei lovind mașina cu un bolovan. Incidentul a avut loc în fața blocului unde polițistul locuiește.

Potrivit Antena 3, omul legii ar fi fost bătut după ce, în 2020, ar fi ajutat la identificarea mai multor suspecți implicați în furturi. Încă de atunci, polițistul a fost amenințat.

Alexandru Varga, agent de poliție în Baia Mare, a fost dus la spital, unde medicii au decis că are nevoie de o intervenție chirugicală, din cauza faptului că a suferit mai mult fracturi la picior.

„La data de 7 aprilie a.c., la ora 22.06, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați despre faptul că, pe strada Grănicerilor, a avut loc un scandal între mai multe persoane. La fața locului, polițiștii au identificat apelanta, o femeie de 51 ani și pe concubinul acesteia, un bărbat de 51 ani, ambii din Baia Mare.

Bărbatul a relatat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Grănicerilor, dinspre Mihai Eminescu, a observat o persoană,  care  a aruncat cu o piatră înspre mașina sa. Ulterior, aceasta, împreună cu alte trei persoane, l-ar fi agresat pe bărbatul de 51 ani.  Posibilii agresori nu au mai fost găsiți la fața locului.

Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. A rămas sub supraveghere medicală și pentru investigații de specialitate. Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar actele întocmite au fost înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare”, se arată în comunicatul poliției.

Sursa: emaramures

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.