Incendiu puternic Mogoșoaia
Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă în Mogoşoaia, Ilfov, iar autoritățile au transmis și un mesaj RO-ALERT. O hală de aproximativ 2.000 mp a luat foc și, aflându-se la o distanță de 300-400 de metri față de case, nu se impune evacuarea oamenilor.
„Arde în integralitate hala de 2.000 mp. La faţa locului actionează 15 autospeciale de stingere”, au transmis reprezentanţii ISU Bucureşti.

„Incendiu major produs în Mogoşoaia, str. Ceferiştilor. Degajări masive de fum. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de comunicaţii pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. accesaţi canalele media şi aplicaţiile onine ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment ”, se anunţă în mesajul Ro-Alert primit de locuitorii din zonă.

„A fost realizat dispozitiv de stingere pe cele 4 laturi pentru a reduce riscul de extindere la alte hale învecinate, aflate în aceeași proprietate. Nu sunt persoane rănite. Trimise la caz 15 autospeciale de stingere. A fost transmis mesaj RoAlert pentru informarea populației”, a spus și Bogdan Toma, purtătorul de cuvânt ISU.

foto: adevărul.ro