lovită pe trecerea de pietoni

O adolescentă în vârstă de 15 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni de un autobuz CTP. Accidentul rutier a avut loc în cartierul Dacia. Şoferul avea o alcoolemie de 0,17 mg/l.

„Împreună cu reprezentanţii Primăriei Iaşi vor fi efectuate verificări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs incidentul şi tragerea la răspundere a tuturor celor care se fac vinovaţi. Pe data de 17.06.2021, în jurul orei 15.35, autobuzul cu număr de parc 1949, de pe traseul 5, a acroşat un pieton pe trecerea de pietoni de la Bicaz, sensul de mers spre Dacia”, a declarat Cristian Stoica, directorul general al companiei.

COMUNICAT OFICIAL PRIMARIE:

Control urgent şi măsuri severe în cazul accidentului în care a fost implicat un autobuz CTP

Primarul Mihai Chirica a cerut un control urgent, urmat de măsuri imediate şi severe în urma accidentului în care a fost implicat un autobuz al Companiei de Transport Public (CTP) Iaşi. Edilul-şef a cerut conducerii CTP să facă verificări şi să îi prezinte de urgenţă un raport în legătură cu împrejurările în care s-a produs accidentul soldat cu rănirea unei persoane tinere.

Primarul a dispus şi constituirea unei comisii de anchetă la nivelul municipalităţii care să controleze modalitatea în care şoferii şi vatmanii sunt verificaţi la intrarea pe traseu şi în timpul activităţii. Controalele vor fi făcute în colaborare cu Poliţia Rutieră, iar rezultatele vor fi comunicate public în cel mai scurt timp cu putinţă.

Edilul-şef a dispus conducerii CTP identificarea tuturor celor care se fac vinovaţi de producerea acestui accident, de la şoferi până la şefii şi responsabilii de traseu şi de siguranţa circulaţiei.

foto: telem.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.