Rareș are 17 ani și a fost fost diagnosticat recent cu o boală cruntă. Are tumoră cerebrală profundă, inoperabilă, iar tratamentul este unul extrem de scump.

„Rareș are 17 ani, împliniți recent, chiar de sărbătoarea Sfântului Dumitru. Și-a «sărbătorit» ziua în spital, cu multe emoții, dar și cu vești bune la acel moment. Vestea tristă am primit-o pe data de 8 octombrie 2021, când am ajuns cu el de urgență la spitalul pentru copii. I-a fost pus diagnosticul de tumoră cerebrală profundă, inoperabilă. Noi am observat că de câteva săptămâni starea lui se schimbase radical, era din ce în ce mai slăbit, nu mai vedea bine, nu se mai putea ține pe picioare. El e un băiat înalt, face sport și schimbarea s-a observat imediat.

După ce am terminat la spitalul pentru copii, am mers la spitalul de neurochirurgie, iar starea lui era din ce în ce mai gravă. Am consultat mai mulți medici din țară și toți ne-au spus că, în primul rând, operația pentru el este foarte riscantă și, în al doilea rând, nu se poate realiza în România. Ne-au sfătuit că, pentru el, cel mai bun ar fi tratamentul cu radioterapie cu protoni. Acest tratament este extrem de costisitor. În acest moment avem nevoie de 40.000 de euro”, a declarat Monica Lupu, mama lui Rareș.

Viața acestui tânăr constă în suma de 40.000 de euro.

Puteți dona pentru Rareș în conturile bancare deschise la BRD: 

CONT LEI: RO70BRDE240SV54521292400
CONT EURO: RO66BRDE240SV54521372400

Rareș mai are încă 6 frați, 3 biologici și alți 3 care se află în asistență maternală.

„Am șapte copii pe care îi iubesc din tot sufletul meu. Cea mai mare este fata de 23 de ani, care este studentă în Iași, Rareș are 17 ani, Ionuț – 14 ani și Maria – 9 ani. Pe lângă cei patru copii biologici ai mei, mai am alți trei copii în asistență maternală: Denisa, elevă în clasa a 4-a, este un copil foarte bun, învață foarte bine, Elena, un copil cu inimă mare și care a făcut progrese de când este la noi, și cea mai mică este Iasmina, în vârstă de 3 ani. Sunt niște copii deosebiți.

Eu iubesc foarte mult copiii și de aici dorința de a-i crește și de a avea grijă și de cei care nu au avut parte de iubirea familiei. Am mai avut doi copii, luați în asistență maternală, o fetiță care a fost adoptată de la noi și un băiat care s-a întors în familie. După, aceștia s-au reunit. Nu este ușor să ai grijă de atâția copii, dar este extrem de frumos”, a povestit Monica Lupu, mama lui Rareș.

Haideți să facem un bine și să-i salvăm viața acestui suflet!

sursă: bzi.ro

sursă foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.