Baban Violeta Gabriela
Baban Violeta Gabriela

O familie din Vaslui a lansat un apel umanitar. Fetița lor în vârstă de 9 ani a fost diagnosticată cu cancer și are nevoie urgent de donatori de sânge! 

Apelul lansat de familie: „Avem nevoie de ajutorul vostru, avem nevoie de donatori de sânge  pentru un mic îngeraş, Violeta Gabriela. Poate dona oricine se încadrează în conditiile de donator, indiferent de grupa de sânge sau RH. Aparent trebuie sa fie bărbat întrucât numai de la ei se pot recolta trombocite. De asemenea, să se specifice – pentru trombocite, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, pentru Baban Violeta Gabriela”.

Fetița veselă, zglobie și plină de viață a primit un diagnostic crunt în această vară, când medicii au descoperit o tumoare canceroasă. Violeta se afla la ţară  când au apărut primele semne de boală: într-o dimineaţă a constatat că nu mai poate merge.

Rezultatele biopsiei au confirmat că este vorba de o tumoră malignă, astfel că Violeta a început chimioterapia. Tatăl fetiței a precizat: „A trecut până în momentul de faţă prin patru şedinţe de chimio. Momentan, necesită tratament cu trombocite şi de aceea avem nevoie urgentă de donatori de sânge. Rămânem recunoscători tuturor celor care vor veni în sprijinul fetiţei noastre. Nu avem cuvinte să le mulţumim şi celor care au fost alături de noi în toată această perioadă grea şi ne-au sprijinit atât financiar cât şi moral”.

Persoanele care doresc să doneze sânge pentru fetiţa de 9 ani din Vaslui o pot face la orice centru de donare din ţară. Specificați următoarele: „pentru Baban Violeta Gabriela- Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sfânta Maria” din Iaşi”.

sursă foto: adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.