Un copil de 6 ani a fost ucis de câini în fața imobilului în care locuia.

Incidentul s-a produs luni, în localitatea Cotul Văii. La fața locului au intervenit echipaje de la SMURD și de la Serviciul de Ambulanță Constanța. Medicii au încercat să îl salvez, dar nu au mai putut face nimic pentru viata copilului.

Din primele cercetări a reieșit faptul că, minorul, un băiat de 6 ani, se afla pe stradă, în fața imobilului în care locuiește.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, totodată fiind efectuate verificări referitoare la respectarea prevederilor O.U.G. 55/2002, potrivit Ziua de Constanța.

Acum am ajuns, eu veneam dinspre Constanța. Eram în dreptul localității 23 august când am fost anunțat că un copil a fost mușcat de câine. Copilul este resuscitat în salvare. Unii spun că copilul a fost mușcat în stradă, alții în curte. Poliția face cercetările de rigoare.

Copilul face parte dintr-o familie care s-a mutat de puțin timp în comună. Aproximativ un an, un an și jumătate.

În zona asta locuiesc mai puțini copiii. Copilul mușcat de câine are 6 ani și venea de la școală, din ce știu eu acum. Fratele lui mai mic spune că a fost mușcat în curte. Acum nu știm exact. Trebuie să identificăm câinii, să vedem ai cui sunt. Unul este cipat, altul nu. Atunci vom putea ști ce s-a întâmplat.

Și anul asta și anul trecut am avut cel puțin 5-6 acțiuni de castrare a câinilor, de adunarea a lor de pe stradă. Am avut o echipă de medici care au castrat câini. Cei care au mușcat câinii sunt îngrijiți, se vede că sunt ai cuiva”, a declarat primarul localității Albești, Gheorghe Moldovan, conform stireadeiasi.ro.

foto: www.stireadeiasi.ro