Un copil de doar 3 ani a murit înecat în râul Cerna. Acesta s-a dezechilibrat, a căzut și-a fost luat de apă. Tatăl se afla pe mal cu el, însă nu l-a putut salva, a informat, luni, ISU Hunedoara.

Incidentul a avut loc duminică seara, trupul copilului a fost găsit abia la miezul nopții, la circa 2 km de la locul tragediei.

„Pompierii au desfăşurat un dispozitiv de căutare a minorului cu sprijinul poliţiştilor, jandarmilor şi sătenilor. În jurul orei 00,00, trupul micuţului a fost găsit în apa râului, la aproximativ doi km de locul în care a dispărut. După culegerea primelor informaţii, poliţiştii au stabilit că minorul era însoţit de tatăl său când s-au deplasat pe malul râului Cerna, unde copilul a început să se joace, aruncând pietre în apă. La un moment dat, minorul s-a dezechilibrat, a căzut în apă şi a fost luat de apă, tatăl neputând să îl mai salveze”, a precizat ISU Hunedoara.

Trupul copilului de 3 ani a fost preluat de către medicii legiști în vedere efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiști efectuează cercetări în continuare pentru a vedea cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest incident.

sursă/sursă foto: digi24.ro