În sectorul 6 al Capitalei a fost nevoie de o oră de negocieri intense, între poliție și un bărbat care și-a luat copilul de 4 ani în brațe și a amenințat că se va arunca de la etajul 9.

Vecină:Era cu un picior atârnat. Când m-am uitat, era copilul deja peste balustradă. Soţul când a văzut treaba asta, s-a depărtat, a sunat la 112.”

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a vrut să recurgă la acest gest din cauza unui divorț. Bărbatul nu ar fi acceptat ideea că după 11 ani mariajul lui a ajuns la sfârșit. Totodată, acesta nu a putut accepta faptul că instanța i-a încredințat copilul, în vârstă de 4 ani fostei soții.

Socrul bărbatului:A decis ca să-i ia copilul. Şi aseară m-a chemat el la telefon să vin astăzi să iau copilul şi am venit şi l-am găsit sus acolo. A zis că nu, ca să-şi retragă plângerea de la poliţie ca să se împace.”

Martor: „În urmă cu 3 săptămâni, ştiu de la el, s-a ivit o certă, din cauza unor bani.”

Polițiști secției 25 au apelat la cel puțin 6 negociatori din cadrul SIAS, și de la Poliția Capitalei.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitale, Ciprian Romanescu:Negociatorii au început să poarte un dialog cu acesta şi în urma unei intervenţii de aproape o oră l-au convins pe acesta să renunţe la gestul pe care ameninţa că urmează să-l facă.”

Copilul a fost consultat de medicii SMURD și a ajuns în siguranță, în brațele mamei.

Bărbatul care era să comită fapta riscă să fie acuzat pentru amenințare și șantaj.

sursă/sursă foto: știrileprotv.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.