Un bărbat din Drăgănești a fost ucis cu scândura de la căruță! Conflictul a pornit din cauza faptului că cele două persoane implicate au consumat alcool, conflict care a avut urmări tragice. Victima a fost transportată în stare gravă la spital, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru acesta, astfel declarându-se decesul.

Evenimentul s-a petrecut duminică seara în apropierea unui bar din localitatea Drăgăneşti, potrivit sursei citate.

„Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, la data de 30.05.2021, în jurul orei 21,30, în timp ce se afla pe un drum public al unei localităţi din judeţul Galaţi, în prezenţa mai multor persoane şi pe fondul unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat victimei, în zona capului, două lovituri cu o scândură de la căruţă, cauzându-i acesteia leziuni traumatice, care au condus la deces, iar prin violenţa acţiunilor sale a creat persoanelor prezente o stare de panică”, se arată în informarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru „punerea în mişcare a acţiunii penale faţă o persoană, cercetată în calitate de inculpat, pentru săvârşirea, în concurs, a infracţiunii de omor şi a infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.”

„La data de 31.05.2021, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă o persoană, cercetată în calitate de inculpat, pentru săvârşirea, în concurs, a infracţiunii de omor şi a infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. La aceeaşi dată, s-a dispus reţinerea inculpatului, pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 31.05.2021, ora 10,36, până la data de 1.06.2021, ora 10,36, pentru faptele comise. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat, la data de 31.05.2021, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi, arestarea preventivă a inculpatului, pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, se precizează în informare.

Cercetările continuă. 

sursă/sursă foto: stiripesurse.ro