Un adolescent de 18 ani, din orașul Cisnădie, județul Sibiu a intrat cu arma în liceu și și-a amenințat iubita. Acesta a fost reținut de către autorități după ce și-a amenințat iubita cu arma în liceu. Arma a fost aruncată într-un râu de către băiat, iar acum autoritățile încearcă s-o găsească.

Autoritățile au apărut imediat, fiind alertate de către un cadru didactic. Adolescentul în vârstă de 18 ani fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior instanța a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

„Un cadru didactic a sunat la 112 și a sesizat că, miercuri, în jurul orei 08:35, tânărul de 18 ani ar fi intrat într-una din sălile de clasă având în mână o armă aparent neletală, amenințând cu acte de violență o elevă. Tânărul a părăsit imediat clasa, însă la scurt timp după sesizare a fost identificat de către polițiști și condus la sediul Poliției Orașului Cisnădie”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Arma cu care ar fi fost amenințată victima, ar fi de fapt un pistol airsoft cu bile din plastic. Arma nu a fost găsită, tânărul declarând că a aruncat-o într-un râu.

„Pistolul a fost căutat în albia pârâului Valea Argintului de către polițiști și o grupă de pompieri din cadrul SVSU Cisnădie însă nu a fost găsit având în vedere şi debitul mărit al pârâului ca urmare a precipitaţiilor căzute în ultima perioadă”, a mai spus Welter.

Deși băiatul a declarat oamenilor legii că eleva era iubita sa, fata neagă acest lucru.

Ancheta este în desfășurare!

sursă: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.