Uneori, nici nu este nevoie să apelezi la desene animate pentru a te bucura de o experiență presărată cu magie și supranatural. Trebuie doar să urmarești anumite filme care, cu siguranță, îți vor deschide apetitul pentru acest gen. Și, daca ești în pană de idei, ți-am pregătit o listă cu filme despre magie pe care nu ai voie să le ratezi:

1. Instrumente mortale: Orașul oaselor
O adolescentă obișnuită din New York, Clary Fray, descoperă că este descendenta Vânatorilor de Umbre, clanul tinerilor războinici pe jumatate îngeri, care încearcă să protejeze lumea de demoni.  În timp ce se îndreaptă spre clubul Pandemonium din New York, Clary Fray nu bănuieşte că va fi martoră la o crimă. Şi mai ales la o crimă comisă de trei adolescenţi care au pe braţe tatuaje bizare şi mânuiesc arme neobişnuite.După dispariția mamei sale, Clary se vede nevoită să se alăture unui grup de astfel de vânatori, care îi arată o altă față a New Yorkului, numită Lumea de Jos, un oraș dominat de vârcolaci, demoni, vampiri și alți monștri.

2. Cronicile Casterilor: A 16-a LunăTrăiți magia Casterilor alături de Lena Duchannes, o fată dintr-o familie mai „ciudată” sucește mințile tânărului Ethan Wate un simplu muritor pentru familia ei. Puterile îi sunt mai mari odată cu apropierea zilei sale de naștere unde va fi revendicată de Partea binelui sau Partea răului.

3. Zeii Egiptului
Invidia lui Set pe fratele său, Osiris, duce la moartea acestuia și ”pierderea” ochilor lui Horus. De la pacea și prosperitatea Egiptului s-a ajuns la haos și conflict sub domnia lui Set. Bek, muritorul, face echipă cu Horus și pornesc într-o călătorie spre salvarea Egiptului.

4. Teen Wolf
Scott McCall este un adolescent din Beacon Hills, viața acestuia ia o întorsatură zdravănă după ce a fost mușcat de un vârcolac. Prietenul lui, Stiles Stilinski, îl ajută să facă față la „noile schimbări”. Misterele orașului sunt rezolvate pe rând de haita lui Scott.

5. The Worst Witch

Unul din cele mai frumoase seriale văzute de „magicienii” din lumea largă este O vrăjitoare îngrozitoare. Mildred Hubble este o simplă muritoare (sau „provine dintr-o familie fără puteri magice”) este acceptată la Academia Doamnei Cackle cu mare greutate. Prietenele ei, Maud Spellbody si Enid Nightshade, o ajută de fiecare dată când intră în bucluc. Miss Hardbroom, profesoara de poțiuni, este aspră cu tânăra Mildred Hubble. De ce? Ei bine, veți afla după ce vă veți uita la acest minunat serial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.