Vinerea aceasta pregătește-te pentru Tikinights! Pe data de 27 august, Nane va fi alături de tine. Cantărețul de hip-hop a reușit prin muzica lui să își creeze una dintre cele mai mari comunități de fani ai genului.

Primul cântăreț hip-hop pe care l-am ascultat a fost MC Hammer, era perioada de început a acestui gen muzical. Apoi, am dat de formatțile românești, BUG Mafia, Paraziții, RACLA, și îmi plăcea ce auzeam. Apoi, am fost la Zilele Orașului Orșova, iar pe scenă au urcat niște localnici care cântau hip-hop. Mi-a plăcut mult atitudinea lor și atunci a fost prima oară când m-am gândit că pot fi eu în locul lor. Am urcat pe scenă prima dată în clasa a IX-a la Balul Bobocilor și am simțit că tot stomacul meu nu mai este la locul său. A fost cel mai puternic sentiment pe care l-am simțit când am fost copil”, a povestit Nane pentru știrileprotv.ro.

„Vinerea asta vreau #3LUCRURI:

 Să-mi umpleți ringul de dans și pontonul și plaja pe toată durata serii;
Să-mi asaltați barul și să-mi epuizați barmanii cerând cât mai multe shoturi;
Să nu-mi călcați spațiul verde sau alte zone scump amenajate ca să-l prindeți pe artist în poze cu 10cm mai aproape

Deci, da, vine NANE vineri”, au postat organizatorii pe pagina evenimentului. 

Pentru mai multe detalii, click aici. 

„Accesul la evenimentul Nane va fi permis inclusiv celor de 15 și 14 ani, obligatoriu împliniți, veniți cu buletin, doar cu acordul parental semnat”, au mai adăugat aceștia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.