închisoare pe viață
închisoare pe viață

Un bărbat în vârstă de 22 de ani, Răzvan Butuc, a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a ucis doi vecini, pentru a face rost de banii necesari pentru etnobotanice.

Răzvan Butuc și victimele din acest caz, Elena şi Radu Şîpoteanu, mamă şi fiu, erau vecini de aproximativ 13 ani. Răzvan lucra la o spălătorie auto, fiind dependent de etnobotanice de la vârsta de 15 ani. Pe 9 aprilie 2019, Butuc a mers la apartamentul familiei Șîpoteanu pentru a-l ruga pe bărbat să-i împrumute un telefon pentru a suna un prieten.

Judecătorii au precizat: „Numitul Şîpoteanu Radu a fost de acord şi s-a îndreptat spre telefon, dar, în momentul în care a vrut să închidă uşa, inculpatul a împins uşa cu mâna, după care l-a prins de cămaşă şi l-a tras în bucătărie. Deşi victima îl întreba ce doreşte, inculpatul nu i-a răspuns”.

Butuc a luat un cuțit din bucătărie și l-a înjunghiat pe Radu de față cu mama sa. În cele din urmă, Răzvan a sugrumat-o pe femeie.

Pe 23 aprilie, vecinii au sunat la poliție deoarece din apartamentul familiei Șîpoteanu venea un miros greu. La fața locului, criminaliștii au descoperit cele două cadavre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.