Un susținător anti-mască a fost testat pozitiv cu COVID-19 și intubat la Terapie Intensivă. Este vorba despre actorul Bogdan Stanoevici. Acesta se află la secția ATI a Spitalului Sfântul Pantelimon din București. A fost intubat pe data de 16 decembrie.

Herpes din cauza măștii?

Pe tot parcursul acestui an, Stanoevici a susținut că apariția noului coronavirus ar fi doar o conspirație și a refuzat purtarea măștii. Acesta declara că: „Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum: faptul că nu port mască este, în primul rând, pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat s-o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”.

O sursă de la spitalul unde este internat a menționat că: „Bogdan Stanoevici se află la ATI, intubat, la Spitalul Sfântul Pantelimon. Ieri a fost intubat, se simțea rău de mai bine de două săptămâni, iar acum se află în stare destul de gravă, dar medicii fac tot ceea ce le stă în putință pentru a-l vindeca”. 

sursă foto: www.libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.