Șoșoacă
Șoșoacă

Șoșoacă de la AUR va cere în instanță dezgroparea tuturor morților de COVID-19. Aceasta consideră că pandemia de COVID-19 este o conspirație, fiind implicați atât șefii de state, cât și cadrele medicale pentru a încasa sume enorme de bani.

Șoșoacă a declarat că va cere în instanță și că va obține deshumarea moților ce au avut drept cauză COVID-19, dorind să li se facă autopsia, pentru a scoate la iveală faptul că existența virsului COVID-19 este doar o conspirație.

Discursul pe care l-a ținut în luna octombrie la Iași, după decizia impunerii restricțiilor cu privire la pelerinajul de Sfânta Parascheva, a atras atenția publicului.

„Cine e Iohannis, să ne spună nouă, poporul pe care şi-a clădit puterea, să nu mergem la Iaşi, la Sfânta Paraschiva? Eu, Diana Iovanovici Șoșoacă, vă oblig să mergeți la Iași pe 14 octombrie, pentru că vom merge împreună cu mine. Plecăm indiferent de carantină, de jandarmi, de polițiști, de armată. Vom merge la Iași și vom atinge racla sfintei Paraschiva”, declara Diana Șoșoacă.

sursă: știri-neamț.ro, românortodox.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.