testării PCR
testării PCR

Sechele grave în urma testării PCR. Oamenii declară că nu mai pot suporta recoltarea probelor din nas și gât o dată pe săptămână. Unii s-au plâns din cauza durerilor provocate.

Deși au anunțat superiorii că le curge sânge din nas și au leziuni dureroase în urma recoltării probelor săptămânale, legea nu-i scutește. Superiorii susțin că „așa e legea!”

Copiii și adulții plâng în hohote, își îneacă lacrimile și durerile fiindcă nu au de ales. Deși s-au făcut sesizări, oamenii nu au primit niciun răspuns care să le ofere speranță.

„Noi am solicitat de mult Guvernului și avocatului poporului să clarifice aceste testări săptămânale care nu ni se par absolut deloc în regulă. Oamenii nu le pot tolera foarte bine. Deocamdată nu am primit niciun răspuns. În continuare se fac testări o dată la 7 zile la angajați și o dată la 14 zile la beneficiari, pentru că aceasta este recomandarea INSP-ului. Am primit foarte multe sesizări, am sesizat și noi mai departe și am cerut să se revină la testare măcar la 14 zile și nu la 7 zile, pentru că este prea mult și greu de suportat. Deocamdată probabil totul este sub analiză”, spune Marian Matei, președintele sindicatului Asistenței Sociale și Protecția Copilului Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.