După finala „Românii au talent”, internauții l-au criticat pe Florin Călinescu. Aceștia susțin că Florin Călinescu „s-a emoționat la povestea lui Gim”, băiatul de 20 de ani din Timișoarea, care are o poveste de viață extrem de tristă, considerând că nu ar fi trebuit să apese Golden Buzz-ul.

„Ca de obicei, mulți au votat cazurile sociale. Datoria juriului e să aleagă pentru semifinale talente adevărate. Dar ce să faci când în juriu îl avem pe Florin Călinescu care s-a emoționat la povestea lui GIM și i-a dat un Golden Buzz pe degeaba. Acela a fost momentul decisiv în care GIM urma să ajungă departe datorită celor care votează cazuri sociale și nu talentul.

Rușine și organizatorilor pentru că îi lasă pe cei cu cazuri sociale să se vaite în emisiune despre viață sau trecutul lor. Concluzia: Călinescu trebuie schimbat din juriu. Fără Golden Buzz-ul lui, GIM nu prindea nici semifinala. După părerea mea top 3 trebuia să fie așa: 1. Ana-Maria Mărgean, 2. Art of Robots, 3. Remi Martin”, a unul dintre fanii emisiunii de la Pro TV.

foto: cancan.ro