Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași alături de Regia Națională a Pădurilor ROMSILVA Direcția Silvică Iași organizează o serie de întâlniri online pentru a sublinia importanța existențială a pădurii prin celebrarea ZILEI INTERNAȚIONALĂ A PĂDURII în fiecare an în data de 21 martie.

Evenimentul are loc pe platforma online Zoom în perioada 22-25 martie 2021.

„Păduri și apă” este sloganul propus de către Forumul Națiunilor Unite pentru Păduri(UNFF) desemnat de Adunarea Generală a ONU.

“Prin această activitate evidențiem rolul crucial al patrimoniului forestier în alimentarea cu apă a întregii planete și creștem gradul de conştientizare asupra gestionării, conservării şi dezvoltării durabile a tuturor tipurilor de păduri. Scurtmetrajul pus la dispoziția noastră de către Regia Națională a Pădurilor ROMSILVA Direcția Silvică Iași prin bunăvoința domnului director Gabriel Doncean și realizat de către Alexandru Satmari va vorbi despre pădure și beneficiul ei asupra generaţiilor prezente şi viitoare.”, transmit organizatorii.

Zilnic între orele 10:00-12:00 vor fi filme documentare, prezentare de cărți care au ca subiect pădurea, dar și discuții cu participanții.

La eveniment vor participa licee și colegii din Iași cu profil protecția mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.