Vitali Cipileaga a debutat în 2015 cu bestseller-ul „De vorbă cu Emma”, o carte de reflecții despre dragoste și viață, ce a cucerit inimile a zeci de mii de cititori. Cartea a fost premiată la Festivalul Național al Cărții și Lecturii, ediția a VI-a.

În 2016 a lansat romanul „În umbra pașilor tăi”, premiat la Salonul Internațional de Carte din Chișinău, ediția a XXI-a.

„Ne considerăm stăpânii naturii și a pământului. Dar ce putem face atunci când natura se răzbună pe noi?”

🍊În anul 2018 lansează Portocalele verzi, care are ca temă legătură puternică dintre om și natură.

  • Editura: Bestseller
  • An apariție: 2018
  • Număr pagini: 254

Personajul principal al acestei cărți este Adriana, o femeie de 26 de ani care are numeroase întrebări, în cazul cărora nu găsește răspunsuri. Una dintre întrebările ce o frământă surprinde misterul cărții: de ce la 27 de ani mama și bunica ei au împărtășit același destin tragic. Oare este vorba de o pură coincidență sau un blestem de familie?
Fiind măcinată de întrebările la care nu găsește răspunsuri, Adriana descoperă un tulburător secret de familie care-i va schimba viața.

Oare ce sa va întâmpla cu Adriana? Cum va face față noilor provocări?🍊

V-aș spune mai multe, dar eu când primesc spoilere „înnebunesc”, așa că vă las pe voi să „pătrundeți în lumea lui Vitali Cipileaga”.

Din punctul meu vedere cartea merită citită, deoarece conexiunea puternică dintre om și natură este una neașteptată, iar modul în care autorul a conturat această carte te va ține în suspans până la final. O inimă tremurândă și ochi ce lucesc suprinși. Dacă în cărțile clasice natura era eternă față de om, misterul suprins prin prisma „Portocalele Verzi” reliefează o natură ce îmbătrânește odată cu ființa umană.

Recomand cu încredere și vă urez lectură plăcută!

Citat preferat: „Oamenii sunt mai vicleni ca șerpii. Ei îngroapă secretele în pământ, dar niciodată prea adânc în propria conștiință”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.