„Oamenii mari” sunt foarte dificili. Ei se lasă mișcați de gânduri, eșecuri, de iubirile copiilor mai adânci ca un ocean, iar lumea lor este înconjurată doar de cifre. Dacă îți este dor de gustul copilăriei și de retrăirea acelei flăcări violet a nostalgiei, Noua Acropolă Cluj-Napoca a luat inițiativa organizării unei seri de dezbateri.

„<<Bine nu se vede decât cu inima. Esențialul e invizibil pentru ochi>>.
…Îi spune vulpea Micului Prinț, cu o nebănuită înțelepciune. Și tot ea îi vorbește noului ei prieten despre esența prieteniei: <<Devii responsabil, pentru totdeauna, pentru ce ai îmblânzit.>>

Sub aparența unui text pentru copii, cartea Micul Prinț este o poartă deschisă spre adevărurile profunde ale naturii umane, spre regăsirea inocenței și purității interioare.
Vă invităm să pătrundem împreună în universul său și să descoperim în spatele personajelor lumini ale sufletului precum: prietenia, iubirea, delicatețea, inocența, creativitatea, perseverența… dar și umbrele pe care e nevoie să le transformăm pentru a trăi partea cea mai nobilă a condiției umane.

Lumea Micului Prinț este o poveste pentru cei mici care îi inspiră pe cei mari.

Evenimentul se va desfășura pe platforma ZOOM și este gândit ca un dialog cu cei prezenți. Sunteți invitați să vă spuneți părerile deschis și fără rețineri.
Participarea este gratuită și vă rugăm să vă asigurați că dispozitivul de pe care intrați are microfonul și camera în stare de funcționare”, au scris organizatorii pe pagina evenimentului.

Pentru mai multe detalii pentru link-ul de conectare, click aici. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.