Povestea bătrânului care și-a petrecut Crăciunul la spital! Familia nu l-a mai vrut acasă! Persoana în cauză are 83 de ani și de pe 23 decembrie stă pe o targă la UPU.

„Un bărbat de 83 de ani, cu domiciliul în Iaşi, a fost trimis cu ambulanţa acasă după ce a fost consultat de chirurgul de gardă, dar familia a refuzat să îl reprimească. De pe data de 23 decembrie îl ţinem pe o targă în UPU, îi dăm mâncare şi apă şi ne zbatem să îi găsim un loc. Lucruri pe care nu ar trebui să le facă nimeni din Urgenţă. Nu avem unde să îl dăm, iar familia nu îl primeşte, astfel că acesta şi-a petrecut Crăciunul la noi”, a declarat, pentru AGERPRES, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Unitățile medicale au subliniat faptul că nu este singurul caz de acest tip cu care se confruntă.

„Nu este un caz singular. Se întâmplă de câteva ori pe an ca familia să refuze să primească pacienţii acasă. Situaţiile sunt mai frecvente iarna, dar se întâmplă şi vara. Sunt copii care refuză să aibă grijă de părinţi şi îi lasă în grija statului”, a precizat Diana Cimpoeşu.

Bătrânul a fost căsătorit de trei ori şi are copii din fiecare căsătorie. Însă, niciunul dintre aceştia nu doreşte să acorde sprijin tatălui lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.