POV21
POV21

Numele revistei POV21 provine de la ”Points of view”, iar „21” simbolizează secolul XXI, plin de schimbări, de speranțe, iar părerea tinerilor ar trebui să fie cel mai important punct de reper în societatea din ziua de azi. POV21 este un ONG care dezvoltă competențele cheie de care avem nevoie: flexibilitate și adaptabilitate într-un univers al competiției.

De ce POV21 Iași?

Familia POV21 a lansat provocarea de a întemeia și câteva reviste locale. Astfel, tinerii pot alege din ce echipă vor dori să facă parte pentru a crește împreună o comunitate de super-eroi.


Bună! Mă numesc Andreea, dar puteți să-mi spuneți Fili. Astăzi aș dori să vă vorbesc despre POV21. Este POV21 un „profesor” altfel? Am învățat cum să lucrez în echipă, cum se realizează o recrutare, fiind membru și în Comisia de HR, și cum ar trebui să gestionez conflictele, deși mai am mult de lucru. Discursuri peste discursuri, ședințe peste ședințe și multe training-uri. Sunt coordonatorul revistei POV21 Iași. Prima candidatură = primul pas în a învăța cum să fii un leader, dar și teamă de a nu dezamăgi echipa. În POV21 am găsit susținere și sprijin pentru a da libertate deplină imaginației prin cuvinte.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Filimon Andreea-Gabriela


Pentru mine, POV21 a însemnat, încă de la începutul acestei veri, dezvoltare, networking și documentare. Am învățat să îmi gestionez timpul, să fiu mai îngăduitor într-un grup și, cel mai important, SEO și lizibilitate. Am luat tot ce a fost mai bun de la POV și nu regret că am decis să îmi dedic timpul pentru redactare și editare. Fiți pe fază pentru ce va urma!

Nu este disponibilă nicio descriere.

Mariș Andrei


Ce reprezintă Pov21 pentru mine? Pov21 este familie, este dragoste, este echipă, este libertate. Am găsit aici oamenii care mi-au deschis ușile potrivite la momentul potrivit, care m-au încurajat și nu m-au lăsat la greu. De ce Pov21 Iași? Iașul este orașul meu natal. Mereu am simțit nevoia de a dedica ceva acestui oraș. Cum poeziile scrise pe bănci și alei de parcuri, cum melodiile compuse în cafenele nu au fost suficiente, am decis să îi ofer ceva mult mai frumos. Familia Pov21.

Raicu Iulia-Anca


Pov21 este și va fi revista care mi-a deschis cea mai mișto oportunitate de voluntariat pe care am întâlnit-o. De la design grafic până la redacții internaționale, cred că e imposibil să nu gasești ceva care să iți placă.

Duțu Ionuț


Bună, eu sunt Sabrina, o fată de 18 ani plină de energie și dornică să mă dezvolt atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Ce m-a adus în POV21? Pasiunea mea pentru scris și pentru a inspira lumea spre o nouă schimbare. Până la POV21 nici nu mă gândeam că voi avea ocazia să scriu pentru o revistă articole de opinie sau să iau interviuri unor persoane dornice să își îndeplinească visele. iar acum, la POV21 Iași am ocazia să scriu și știri despre orașul meu natal, dar nu numai. Ai pasiune pentru scris și îți place să faci parte dintr-o echipă minunată în care te poți dezvolta? Atunci te așteptam la noi!

Chilcos Sabrina

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.