Judecătorul Cristi Danileţ a reacționat în urma situației de la Facultatea de Drept a Universității București, unde au fost exmatriculați 45 e studenți, după ce au fost prinși copiind la examene. „Posibil viitori şpăgari şi escroci. Interdicaţie pe viaţă!”, a spus judecătorul despre studenți.
„45 de trișori exmatriculați de la Drept. Eu le-aș da interdicție pe cel puțini 10 ani în a mai da admitere la această facultate.Felicitări conducerii Facultății de Drept din cadrul U.B pentru normalitatea acestei decizii și mișcătoarele cuvinte:
Justiția se învață din școală. Dacă școala de drept însăși nu este fermă cu privire la valorile dreptății și echității, justiția nu se poate înfăptui în societate.

Aștept ca celelalte facultăți de drept să procedeze la fel. Trișorii nu au ce să caute la Drept!

LE. Am greșit când am spus 10 ani. După ce am citit anumite comentarii și postări ale unor tineri, cred că sancțiunea adecvată ar fi una singură: interdicția pe viață de a mai candida la Drept. Drept și furt nu pot exista în aceeași casă. Din fericire pentru trișori (posibil viitori șpăgari și escroci) o asemenea sancțiune nu există”, scrie judecătorul Cristi Danileţ pe Facebook.

foto: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.