Polițiștii ieșeni au intervenit pentru menținerea ordinii și siguranței publice! Ieri a fost nevoie de intervenția polițiștilor la peste 50 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

„În urma intervențiilor au fost aplicate peste 200 de sancţiuni contravenţionale. În urma acțiunilor efectuate au fost sesizate peste 25 de infracțiuni.

La data de 7 ianuarie, poliţiştii au acționat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Polițiștii subliniază că au fost organizate 9 acțiuni și s-a intervenit la 60 de evenimente, dintre care 52 au fost sesizate prin 112. În urma activităților au fost sesizate 27 de infracţiuni.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 218 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 66.585 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Așadar, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 22 de permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare”, conform Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

foto: fabricatinromania.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.