În data de 11 aprilie, polițiștii ieşeni au intervenit la peste 125 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 410 sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 30 de infracțiuni.

Ieri, poliţiştii au acționat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 13 acțiuni și s-a intervenit la 128 de evenimente, dintre care 115 au fost sesizate prin 112. În urma activităților au fost sesizate 34 de infracţiuni.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 415 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 108.375 de lei. Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene.

Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 14 permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.