Peste 600 de percheziții și deschideri în toată țara

„Este ziua Z, o zi importantă pentru combaterea infracționalității din România.”.

percheziții în toată țara
percheziții în toată țara

 

Peste 600 de percheziții și deschideri în toată țara. Ministrul de interne, Marcel Vela a vorbit la sediul MAI despre acțiunile făcute astăzi de către anchetatori: „Este ziua Z, o zi importantă pentru combaterea infracționalității din România”. Acesta a constatat că MAI a scos de pe piață droguri în valoare de 100 de milioane de euro, în ultimele 10 luni, după ce a făcut o evaluare a activității ministerului din ultimul an.

Marcel Vela a mai declarat: „Atunci când am spus că suntem cu ochii pe ei, să știți că nu a fost o figură de stil. Este cea mai mare acțiune executată de MAI din ultimii ani. Au acționat 3.000 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și alți parteneri”.

Polițiștii, jandarmi și procurorii DIICOT, au făcut peste 600 de percheziții și deschideri în București și în celelalte județe ale țării la 21 de grupuri infracționale. Ocupațiile acostora fiind traficul de persoane și droguri, șantaj, proxenetism, evaziune fiscală, etc. Prejudiciul la aceste dosare se ridica la suma de peste 190 de milioane de lei, potrivit poliției române.

În Constanța au fost duși la audieri 111 persoane bănuite că făceau trafic de droguri de risc și substanțe psihoactive noi. Iar în Craiova s-au făcut 23 de percheziții domiciliare la membri unui grup specializat în trafic de persoane și spălare de bani. În acest dosar este vizat și Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.