O profesoară din Botoșani, de la Liceul „Dimitrie Cantemir”, ar fi agresat o elevă, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Ancheta a început după ce un părinte a depus plângere la poliție pe motivul că fiica sa ar fi fost abuzată de o profesoară:Fata a mers acolo să-și ia mâncare, avea dată deja o comandă și aștepta. Era vorba despre o întârziere de circa jumătate de oră. Diriginta s-a dus după ea și a făcut o adevărată criză. A lovit-o cu umbrela, a tras-o de păr, a bruscat-o și a țipat la ea. Apoi a scos-o din bar și în drum spre școală i-a mai dat o palmă. În fața clasei, a umilit-o și a spus despre ea că e prostituată sau că se droghează. Fiica mea are șase absențe la școală, toate fiind cu știrea mea. E un copil cuminte și nici nu încape vorbă despre fapte de genul celor reproșate de profesoară”.

Tatăl tinerei a depus plângere abia după 3 săptămâni, deoarce a vrut să se asigure că fiica sa spune adevărul: „Nu am sesizat nicio autoritate în acel moment, pentru că am luat în calcul că era posibil ca fata să nu spună adevărul exact așa cum a fost. Între timp, am vorbit cu unii colegi, am vorbit cu oamenii care au fost în incita barului și ne-am convins că trebuie să depunem plângere”.

„În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de purtare abuzivă. Urmează să stabilim cu exactitate împrejurările comiterii faptei, iar în funcție de rezultate vor fi dispuse măsuri legale”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

sursă: stiri.botosani.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.