Editura Cărturești va organiza, luni, 24 mai, cea de-a douăsprezecea ediție online a clubului Bibliobibuli de la București. Întâlnirea va avea loc pe Zoom, tema fiind „Iuda”, roman în care Amos Oz repune în discuție, din perspectivă etică, politică și istorică, figura trădătorului și conceptul de trădare. Cartea a apărut la Humanitas Fiction, în traducerea Marlenei Braester.
💌
„Bibliobibulii* doritori sunt rugați să trimită un email la adresa inscrieri@carturesti.net, pentru a-și asigura un loc în camera virtuală.
Participarea este gratuită, dar numărul de locuri este limitat. După confirmarea înscrierii, veți primi un link de Zoom pe care îl puteți accesa în seara întâlnirii.
Întâlnirea va fi înregistrată și este posibil să fie folosită pe platformele de comunicare Cărturești. Prin participare, vă exprimați acordul pentru folosirea videoclipului de către Cărturești.
*Cum, n-ați auzit de bibliobibuli? Este un termen inventat de umoristul american H. L. Mencken pentru a-i desemna pe oamenii care citesc prea mult”, au scris organizatorii pe pagina evenimentului.

👩 Drept gazdă a întâlnirilor este Ema Cojocaru.

Pentru mai multe detalii aflate pe pagina evenimentului, click aici. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.