Un medic originar din Franța a fost reținut și este anchetat acum pentru tentativă de omor.
Medicul francez l-a înjunghiat cu un cuțit pe un medic de cetățenie marocană din cauza unor certuri mai vechi.

Incidentul a vut loc în apartamentul unui prieten comun al celor doi din Cluj.

Cei doi, au avut o discuție contradictorie, iar mai apoi cetățeanul francez în vârstă de 33 de ani l-a înjunghiat pe tânărul de 31 de ani.

„La data de 22 februarie, în jurul orei 14.00, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, cetățean străin, s-a deplasat la o unitate medicală din municipiul Cluj-Napoca, prezentând o plagă în zona abdominală”, a declarat Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, potrivit Știri de Cluj.

Medicul înjunghiat a fost transportat la spital, unde a primit îngriji medicale. Specialiștii au spus că leziunile suferite i-au pus viața în pericol, astfel pe numele cetățeanului francez s-a întocmit dosar penal pentru tentativă de crimă.

„După examinarea medico-legală a acestuia, s-a constatat faptul că leziunile suferite i-au pus în primejdie viaţa, în cauză fiind întocmit un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, au mai precizat reprezentanții IPJ Cluj, conform prevederilor legale”, spun medicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.