mamă găsită mutilată

O tânără mamă a fost găsită mutilată în propriul frigider, în casa ei din Santiago Marino. Femeia a fost dată dispărută în luna februarie a acestui an. Ana Gabriela Medina Blanco, în vârstă de 19 ani, era într-o poziție fetală, cu mâinile legate, iar pe trup puteau fi observate 50 de răni produse prin înjunghiere.

Fostul ei a găsit-o pe data de 29 iulie. Detectivii consideră că femeia a fost ucisă de actualul ei iubit, Josue, care a fost descris de vecini drept „foarte gelos și abuziv”. Bărbatul este acum de negăsit.

Potrivit Daily Mail, semnalul de alarmă cu privire la dispariție s-a dat târziu, pentru că femeia obișnuia să se mute des iar familia avea rareori contact cu ea.

Însă, pe măsură ce timpul a trecut iar Ana Gabriela nu mai dădea niciun semn de viață, fostul ei partener a decis să ia situația în propriile mâini și să încerce să găsească indicii despre dispariție chiar în locuința ei. Atunci când a intrat în casă, bărbatul a simțit un miros înțepător, moment în care a deschis frigiderul și a găsit-o pe femeie. Poliția a deschis o investigație și acum încearcă să afle dacă există dovezi care să-l incrimineze pe Josue.

Am crescut-o împreună cu mama ei de la o vârstă fragedă, chiar i-am dat și numele meu. Era o fată tăcută, care nu se certa cu nimeni, cu visuri ca orice altă fată. Nu trebuia să se întâmple asa ceva”, a spus Pablo Medin, tatăl ei vitreg, potrivit Noticia al Minuto.

sursa: Observator

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.