Președintele Klaus Iohannis a menționat că de Sărbători toate restricțiile rămân în vigoare. „Până nu va fi toată lumea vaccinată, nu putem să ne relaxăm!” Recomandat ar fi ca Sărbătorile să le petrecem în casă, alături de familie!

Am observat că foarte multă lume este interesată să știe ce va fi de Crăciun și de Anul Nou. Toate restricțiile care sunt acum în vigoare rămân în vigoare. Aceste restricții sunt obligatorii! Există efective suplimentare ale Ministerului de Interne și cei care nu înțeleg de vorbă bună vor avea o surpriză neplăcută și vor fi amendați.

Restricțiile nu sunt doar așa ca să fie și respectarea lor este obligatorie. Cred că majoritatea românilor înțeleg rostul acestor restricții, înțeleg rostul măștii, rostul distanțării, toate acestea sunt pentru a ne proteja de boală.

Este foarte clar că aceste măsuri sunt corecte, cu toții vedeți datele care se comunică zilnic oficial. Numărul, de la o zi la alta, nu mai este în creștere cum a fost în noiembrie. Ne-am stabilizat, dar nu este momentul pentru relaxare, chiar dacă începe campania de vaccinare.

Până nu va fi toată lumea vaccinată, nu putem să ne relaxăm. În timpul Sărbătorilor de Crăciun, de Anul Nou, dacă vreți să vă fie bine stați acasă cu familia”, a spus Iohannis.

sursă: știri-neamț.ro, www.euractiv.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.