Datorită creșterii foarte mare a numărului de cazuri Covid-19 și de pacienți internați la ATI în România este posibil să apară noi restricții.

Așadar, în acest context, mâine, 25 martie, Comitetul Național pentru Situații de Urgență se va reuni pentru a decide dacă este necesar introducerea unor noi restricții la nivel național.

În weekend ar fi posibil ca magazinele să se închidă începând cu ora 18:00, iar circulația pe timp de noapte să fie restricționată de la ora 20:00, conform unor surse oficiale citate de Hotnews.ro.

Aceste restricții se dorește să fie introduse doar pe weekend.

“(…)Restricţii probabil sunt necesare acolo unde se formează aglomeraţii şi probabil este nevoie de a reduce aceste aglomeraţii în special în weekend. Probabil vor trebui schimbate orele de deschidere şi pentru magazine, şi pentru mall-uri. Pe scurt, trebuie eliminate aglomerările şi este în interesul nostru al tuturor, în fond, dacă respectăm restricţiile îi ajutăm pe cei din prima linie, medicii, personalul medical şi ajutăm pe cei mai puţini norocoşi dintre noi care fac o formă mai gravă de boală”, a afirmat președintele.

Joi la ora 17:00 este programată o ședință a Executivului și vom vedea ceea ce se va decide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.