Okey, nu ești de acord cu restricțiile, măștile și cu vaccinarea obligatorie. Dar nu înțeleg ce treabă are această „tensiune nervoasă” cu urletele tale, de zici că te-au posedat toate animalele pământului! Nu, crede-mă, nu trăim în “The Exorcist”!
Și semințele scuipate în fața Prefecturii sau Teatrului ți se par aspecte normale, nu? Că doar asta ar fi definiția educației, în tot ceea ce înseamnă viitorul României.

Protestul ca protestul, dar…

De când îți permiți tu, mare om norocos în viață, să le spui polițiștilor „bă, bulangiilor”, „javrelor”? Sau, mă scuzi, ai un vocabular atât de sec încât tot ceea ce reușești să scoți la această oră de proteste sunt următoarele: „să-mi bag…”, „și haideți la protest, băi, fraierilor”, „dă-te-n s******l lu’ nevastă-mea”?

Uite ce înseamnă educație în România!

Dacă aceasta este educația oferită în cadrul sistemului de învățământ, mai bine ne dăm demisia toți. Sau și aici e vina „PSD-ului că nu sunt suficiente coșuri de gunoi”? E vina școlilor online că nu ai învățat tu cum trebuie realizat un protest, nu?
Se pare că am uitat ceea ce am învățat în 2020. Se pare că am uitat de hărțuire, violența domestică, spitale în flăcări și fete violate. Dar nu, haideți să ieșim la proteste împotriva restricțiilor, iar live-urile pe Facebook devin „principii” de instigare la violență.

România, țara tuturor posibilităților. Vin cei de la Jandarmerie pentru a asigura un protest cât mai în limita bunului simț, dar trebuie să te remarci tu prin replica: „au ieșit și p****e astea afară”! Limbaj demn de live pe Facebook. „Vedete” de România.

Vă plângeți de sistemul de educație, dar înjuratul și scuipatul cojilor de semințe se învață „la acasă”!

Nu mai da drept exemplu acei copii observați la protest! Înțeleg că un copil trebuie să învețe ce este spiritul civic și că trebuie să-și ceară drepturile atunci când ele sunt încălcate, dar ce crezi că învață de la tine, băi, Pufulete?! Să urle? Să înjure ca la ușa cortului?
Nu, nu așa îți ceri drepturile. Josnic, boss! Josnic!

1 COMENTARIU

  1. Da’ la BLM, Pride Parade și tot ce-i woke nu se pune, nu?:)))

    Dar oricum, nice escalation… De la proteste, la violență domestică, la educația românească, mai lipsea rasismul și homofobia și puteam bifa totul în articol. 🥰

    Dar revenind la ideea articolului…. Nu înțeleg care este motivul, sau pe ce principii ar fi fondată ideea ca un protest ar trebui să fie liniștit ca sunet… E ceva generic? Ar trebui orice fel de protest să fie liniștit, în orice context, și să nu se scandeze nimic?
    Okay, înțeleg, ar putea avea sens dacă vrem să mergem în direcția asta, nici eu nu-s bun la scandat și nu-mi pot ridica vocea, dar… Sigur vrem să mergem în direcția asta? Și o să respectați standardul la toate protestele care-s vocale și nu-s tăcute? Inclusiv cele pe care le apreciați?
    Dar… La un protest mergi să spui “Jos Ceaușescu”, “Jos discriminarea”, “jos x”, “jos y”… Ce sens ar mai avea protestul altfel?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.