Festivalul UniFEST urează bun venit studenților care au acceptat provocarea activităților din acest an. Uniunea Studenților din România (USR) organizează, în perioada 5 și 15 noiembrie, Festivalul UniFEST, tema ediției fiind „TOGHETER”.

„Încă din 2001, studenții români se bucură de activități culturale, sportive, de divertisment, educație non-formală, socializare, dezvoltare, seri tematice, conferințe, ecologizare, workshop-uri, dar și multe altele.
Toate acestea se desfășoară pe parcursul a 11 zile, în proiectul devenit deja tradiție <<UniFest>>. Misiunea evenimentului a rămas neschimbată, urmărind să angreneze anual tot mai mulți studenți prim motto-ul deja celebru <<distracție gratis, nu degeaba>>.
Desfășurat simultan în mai multe orașe din România, UniFest urmărește să ne aducă <<Împreună>> anul acesta prin surprizele pe care echipa de organizare le-a pregătit”, au subliniat organizatorii festivalului.
Astăzi, 5 noiembrie, UniFEST a avut în deschidere un tur ghidat al orașului Iași, urmând noi activități ce vor menține suspansul și vor oferi culoare „vieții de student”.

Mai multe detalii poți citi aici. 

Ar putea fi o imagine cu text

 Facebook/ UniFEST Iași
Facebook/ UniFEST Iași
Facebook/ UniFEST Iași
Facebook/ UniFEST Iași

Nu este disponibilă nicio descriere.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Activitățile propuse:

  1. „A doua zi de festival vine și cu un campionat de fotbal între asociațiile studențești. 
    Locurile au fost ocupate și jucătorii sunt gata să dea tot ce este mai bun din ei pe teren.
    Stay tuned pentru a vedea cine câștigă.”

Ar putea fi o imagine cu text care spune „USR U UNIFEST distracție gratis, nu degeaba! Campionat de fotbal 12:00- 18:00 Hotel Sport Sponsori: SalubrIS Descoperă valoare curățeniei! MAGAZIN ToP ART materiale 0232.215.582 0766.402.969 E NOIEMBRIE 2021 B Body Ling Oerlin's vitam!n aqua IASI Cu sprijinul: THE HPRMS TUDENT BE ALL THAT BE Trofez SHOP CCSIASI”

2. „Pe data de 6 noiembrie, de la ora 12, dăm startul unei campanii de ecologizare marca #ZileleVoluntaruluiIeșean #UniFest!” 

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, în aer liber şi text care spune „USR UnuSm UNIFEST distracție gratis, nu degeaba! Ecologizare 12:00-14:00 12:00 Şorogari Sponsori: SalubrIS Descoperă aloarea curățeniei! EI NOIEMBRIE 2021 MAGAZIN TOP ART materiale 0232.215.582 0766.402.969 ASI B Body Line Oerlin's vitam!n aqua Cu sprijinul: .HEPS BE THAT Trofez CCSIASI”

3. „Arta este la ea acasă, adică la Casa de Cultură a Studenților, în Foaier. Haide să vezi ce lucrări au de arătat studenții. Poze sau picturi care te transpun în stări și care îți trezesc tot felul de sentimente. Te așteptăm să te convingi pe data de 7 noiembrie!”

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

4. „Vânătoare de comori sau aventură la cote maxime. Pe data de 7 noiembrie ne dăm întâlnire să explorăm orașul prin intermediul celor mai interesante provocări.”

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Ești pregătit pentru cea mai tare experiență din studenție? Acum e momentul potrivit pentru distracție! Uniunea Studenților din România îți prezintă programul celui mai mare festival studențesc, făcut din iubire cu și pentru studenți!Pentru a fi siguri că vei avea cea mai bună lună noiembrie, am creat activități diverse, tematice, la care tu și prietenii tăi să participați în număr cât mai mare!

Fie că vii singur, cu cel mai bun prieten sau cu gașca ta nebună, noi îți garantăm zile productive, seri călduroase și nopți de neuitat!

Te așteptăm să marcăm împreună anii frumoși ai studenției, pentru că distracția e gratis, nu degeaba!

#UniFEST #Împreună #SemperFidelis, au transmis organizatorii pe pagina evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.