Donații

Donații – Sărbătorile de iarnă se apropie. Din dorința de a aduce bucurie de sărbători în sufletele copiilor nevoiași, membrii Fundației Leaders Explore s-au transformat în ajutoarele lui Moș Nicolae.

Fundația Leaders este cea mai importantă resursă de competențe în leadership și un factor activ de schimbare în societatea românească, prin programe de leadership și educație non-formală. Astfel, tinerii care participă la training-urile Fundației Leaders, au avut, drept provocare, formarea unui proiect cu un potențial maximum de schimbare în comunitate. 

Membrii LEADERS au inițiat proiectul „O donație = un zâmbet”, proiect prin care și tu poți aduce o bucurie unui copil, prin donație.

Donații/ LEADERS Explore
Donații/ LEADERS Explore 

Donațiile sunt pentru copiii cu situații precare din comuna Probotă. 

„Cu toţii ştim că se apropie cu paşi repezi sărbătorile de iarnă. Vă îndemnăm cu mare drag să donaţi din puţinul vostru copiilor ce îl aşteaptă cu nerăbdare pe Moș Nicolae. Unii dintre dumneavoastră sunteţi bunicii sau părinţii unor copii minunaţi. Aşa cum bucuria copiilor voştri este esențială, iar entuziasmul lor este la cote maxime în această perioadă, aşa şi copiii aflaţi într-o situaţie mai puţin norocoasă pot beneficia de o mică atenţie dăruită din tot sufletul.

👩‍❤️‍👨 Numai împreună putem readuce speranţa copiilor, ce aşteaptă cu nerăbdare să vadă dacă Moşul nu i-a uitat şi anul acesta.

Pentru a ajuta un astfel de copil puteți dona atât bani cât și bucuri care îi vor face sărbătorile mult mai frumoase.

💲 Donațiile în bani se pot face prin transfer în contul IBAN: RO66 RNCB 0175 1570 2532 0001, titular de cont: Arsene Andra Maria.

🪀 Pentru donații de obiecte cum ar fi haine, alimente neperisabile, jucării, rechizite etc. apelați la unul din următoarele numere de telefon: 

📞 0744127290

📞 0747918301

📞 0751905159

⏰ Donațiile se pot face până vineri, 3 Decembrie”, au menționat tinerii echipei Leaders Explore. 

Totodată, proiectul este coordonat de către Marilena Raluca Grosu: 

„Hey! ☺️ Ce ziceți de o faptă bună acum în prag de sărbători? Cumva să ne facem puțin timp și pentru cei mai puțin norocoși decât noi? Haideți să va spun și cum puteți face asta 🤭

În ultimele săptămâni am avut șansa de a deveni mentor pentru un grup de tineri care se pregătesc să devină leaderi sub îndrumarea celor de la Leaders Explore. Ei bine, copiii ăștia minunați și-au propus că primul lor proiect să fie unul social și să aducă zâmbete pe față altor copii aflați în condiții nu tocmai fericite din punct de vedere financiar. Practic, și-au dat seama că a venit și rândul lor să facă pe Moș Nicolae! Până aici, toate bune și frumoase, nu?

Doar că noi am avea nevoie și de ajutorul vostru pentru a putea strânge toți bănuții necesari pentru cadouri și hăinuțe. Și nu vă cerem mult, și nici măcar nu impunem un minim de donație sau ca să fie și mai bine…puteți dona chiar voi jucării, alimente, hăinuțe, rechizite sau orice sunteți de părere că ar putea bucura inima unui copil.

Donațiile în bani se pot face aici:

 IBAN – RO66 RNCB 0175 1570 2532 0001, titular de cont: Arsene Andra Maria.

Pentru donații de obiecte, cum ar fi haine, alimente neperisabile, jucării, rechizite etc., apelați la unul din următoarele numere de telefon: 

0744127290

0747918301

0751905159

Noi, cei mai mari, știm deja că Moș Nicolae s-ar putea să nu vină la toți copiii, chiar dacă au fost cuminți, dar poate putem cumva să-l facem să ajungă măcar la cei care au scris scrisorile de mai jos.

Va mulțumim! Iar, dacă aveți întrebări, mă puteți contacta!”

Donații/ LEADERS Explore 
Donații/ LEADERS Explore

Ar putea fi o imagine cu text

Ar putea fi o imagine cu text

Ar putea fi o imagine cu text

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.