O femeie a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, au identificat o femeie de 33 de ani, din judeţul Galaţi, bănuită de comiterea a 9 fapte de furt.

„Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în perioada 10 februarie – 4 aprilie, sub pretextul oferirii de produse şi cadouri, aceasta ar fi pătruns în locuinţele a 9 persoane, cu vârste cuprinse între 74 şi 86 de ani, situate pe raza municipiului Iaşi, iar profitând de neatenţia acestora ar fi sustras bani şi bijuterii, cauzând un prejudiciu total de peste 80.000 de lei”, arată reprezentanții IPJ Iași.

La data de 27 aprilie, femeia bănuită de comiterea faptelor a fost depistată de poliţişti, în zona unei gări din municipiul Iaşi, în timp ce ar fi intenţionat să părăsească localitatea.

Aceasta a fost condusă la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, a fost
reţinută de poliţişti pentru 24 de ore.

La data de 28 aprilie, femeia bănuită de comiterea faptelor a fost prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea preventivă a acesteia pentru 30 de zile.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Iaşi.

Cercetările continuă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.