www.catalinlazaroiu.blogspot.ro
Draga Olteanu Matei
sursă foto: www.catalinlazaroiu.blogspot.ro/ click aici

Draga Olteanu Matei a fost transferată de la Spitalul Piatra Neamț, fiindcă această unitate este spital COVID, iar artista avea nevoie de efectuarea unei endoscopii intravenționale, de aceea se şi află în grija specialiştilor de la Clinica de Gastroenterologie şi Hepatologie.

Actrița Draga Olteanu Matei a ajuns vineri seara, în stare gravă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Sfântul Spiridon”, din Iași. „Acum este conştientă şi comunică cu echipa medicală de la ATI din cadrul Clinicii de Gastroenterologie și Hepatologie”,  a declarat Diana Cimpoeșu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi. Motivul principal al stării de sănătate care a adus-o la spital ar fi fost un medicament pe care aceasta il lua pentru inima și care i-ar fi provocat o hemoragie internă.

Cu toții speram ca stare de sănătate a minunatei artiste în vârstă de 87 de ani să devină din ce în ce mai bună și la fel și Șefa de la UPU SMURD iAȘI: „Doamna a ajuns transferată de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ din cauza unei hemoragii digestive superioare. A fost evaluată în urgenţă, s-a făcut transfuzie de sânge. E vorba despre o hemoragie importantă. Este internată în acest moment în ATI. Este conştientă, comunică cu echipa medicală. S-au început manevrele diagnostice şi terapeutice. Starea doamnei este stabilă după primele manevre terapeutice, în primul rând după transfuzia de sânge, reumplerea volemică şi toate celelalte tratamente care s-au făcut în urgenţă şi se continuă în ATI. Sperăm ca evoluţia să fie una favorabilă. Doamna are şi altă patologie. Are afecţiuni cardiovasculare, afecţiuni endocrine, care trebuie evaluate şi tratate în continuare

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.